Маче

Се вдомува овој црн убавец 🙂
Мажјак, 3 месеци стар, прочистен од внатрешни и надворешни паразити и со стекнати хигиенски навики.
Дозволете му да ви го разубави домот и животот 🙂

Лице за контакт: Снежана 072/310-188

Leave a Reply