Тоби

Тоби веќе долго време бара дом. Навикнат на живот со мачки би се приспособил во секој дом. Прекрасен мажјак спремен за љубов. Вакциниран и прочистен од внатрешни и надворешни паразити.
Мешавина од ретривер.

Лице за контакт: Ива 072 219 671

Leave a Reply