Маза [ВДОМЕНА]

Се вдомува двомесечна женка со мал раст,  напуштена од претходните сопственици. Игрива е и брзо се спријателува со други кучиња. Ќе ја добиете прочистена од паразити и вакцинирана.

Лице за контакт: Филип 077 801 644

Leave a Reply