Агата

Се бара дом за Агата, оваа преслатка млада дама. Агата има 6 месеци, ќе биде кутре со мал раст како мини лабрадорче. Ги има примено сите први вакцини, а и таа против беснило. Агата има стекнато хигиенски навики.
Доколку сте заинтересирани да ја вдомите, јавете се на 070/235-417

 

 

Leave a Reply