Тавче и Гравче [ВДОМЕНИ]

Ова се две мали преслатки куци што ги пронајдоа напуштени, и се во потрага по својот дом!
Две братчиња моментално не постари од 3 месеци, со прогноза за максимум среден раст.
Се вдомуваат кај вистински љубители кои би ги чувале во домашни услови.
Идеално би било да се вдомат заедно (одличен тандем се!), меѓутоа може и посебно.

Контакт:
Marko Simovski 071233723
или
Lucija Filipašić 070369991

Со секое споделување овие гушкачи добиваат шанса плус

 

Leave a Reply