Скај [ВДОМЕНА]

Итно и требаме на Скај…. нема повеќе сместување,
после се што помина навистина заслужува дом, а не улица! 😥

Скај е мешанец од ретривер која ја најдовме удрена од кола, со скршена карлица и бутна коска. После месеци операции и терапии нашата Скај е на нозе, трча и игра!
Сега бараме дом за неа, дом каде што ке биде сакана и мазена бидејки е најголема маза.
Ке ја добиете вакцинирана, прочистена од надворешни и внатрешни паразити, стерилизирана и среќна!
Скај е младо кученце, старо околу 9 месеци.

 
Лице за контакт: Јасна Каранфиловска 070/255-172.
 
 
 
 
 
 

Leave a Reply