ВЕТЕРИНАРНИЦА

за здрави и среќни домашни миленици

Орео [ВДОМЕН]

Се вдомува Орео 🙂
Самото име кажува за неговиот карактер, сладок како колаче 🙂
Малечок мажјак, со почетна фаза на рахитис но под терапија со масажа, калциум и АД3 капки. Прочистен од паразити. Ќе биде со среден раст.

Лице за контакт: Ива 077/48 45 48

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *