Поради неможност за соодветна грижа, газдите со тешко срце го подаруваат овој малтезер.
Мажјак, стар е година и 7 месеци и глув.
Честа појава кај белите раси на кучиња и мачки е да се родат глуви.
За овој убавец се бара дом во кој ќе можат да му пружат екстра љубов и внимание поради неговата состојба.

лице за контакт: Наташа 071231495

5 Comments
Leave a Reply