Се прашувате колку вашето куче може да издржи на студот?
На инфографикот погледнете како издржуваат кучињата на дадена температура зависно од нивната раса и големина.
И не се срамете да им облечете џемперче, сепак нивното здравје е поважно од тоа како ќе ве гледаат комшиите 🙂

КОЛКУ ЛАДНО Е ПРЕЛАДНО ЗА КУЧИЊАТА? by Natasha Boycheva

Leave a Reply