ВЕТЕРИНАРНИЦА

за здрави и среќни домашни миленици

Дејзи [ВДОМЕНА]

Дејзи е спремна за вдомување 🙂
Ова прекрасна снегулка има тешка приказна зад себе како животот на улица да не бил доволен. Најдена и спасена од Елена и другарките во Декември, лечена од твт (трансмисивен венеричен тумор) и демодекс, конечно е здрава, вакцинирана и спремна за дом во кој ќе има многу љубов и гушкања.

Повеќе за Дејзи и нејзиното патување можете да прочитате на нивниот пејџ Save Daisy.
Доколку не сте во можност да ја вдомите, преку нивниот пејџ можете да помогнете со донација.

лице за контакт: Елена 070457299

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *