ВЕТЕРИНАРНИЦА

за здрави и среќни домашни миленици

[ВДОМЕНО❤] Малтезер

Поради неможност за соодветна грижа, газдите со тешко срце го подаруваат овој малтезер.
Мажјак, стар е година и 7 месеци и глув.
Честа појава кај белите раси на кучиња и мачки е да се родат глуви.
За овој убавец се бара дом во кој ќе можат да му пружат екстра љубов и внимание поради неговата состојба.

лице за контакт: Наташа 071231495

5 thoughts on “[ВДОМЕНО❤] Малтезер

 1. Sakam da go vdomam maltezerceto,Ve molam da mi odgovorite.Vi pisav poraka na telefon.Pozdrav i sekoe dobro.

   1. Zdravo 🙂 Dali kucenceto e vdomeno ? Jas imam ogromna zelba za da go vdomam dali moze da me izvestite za situacijata ? Zvonev na brojot od sopstvenikot no nikoj ne se javuva…

    1. Здраво Елена 🙂 вдомено е веќе кученцето 🙂
     можеш доколку сакаш да ги погледнеш и другите кученца што се вдомуваат во делот „Вдоми ме“ 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *