ВЕТЕРИНАРНИЦА

за здрави и среќни домашни миленици

ЌЕ ЗЕМЕМЕ МАЧЕ! Сите велат дека мачките се многу поедноставни за чување од кучињата бидејќи не треба да ги шетаме надвор неколку пати на ден и бидејќи биле самостојни и „сами се чуваат“. Можеби овие работи […]