Контакт

Доколку имате сугестии или желби за што би сакале да прочитате на Ветеринарница испратете мејл на info@veterinarnica.mk 🙂

Следете не и на нашата фејсбук страна, клик тука.

Имаме и твитер профил, за да не заследите клик тука.

Не има и на пинтерест, клик тука.