ВЕТЕРИНАРНИЦА

за здрави и среќни домашни миленици

ПРОМЕНА ВО ОДНЕСУВАЊЕТО Мачките инстинктивно ја кријат болката, механизам за преживување кој го развиле за да бидат безбедни во дивината. Но ова не ja олеснува работата на луѓето кога има некаков проблем. Многу често, кога мачката […]