ВЕТЕРИНАРНИЦА

за здрави и среќни домашни миленици

МЛЕЧНИ ЗАБИ Кученцата се раѓаат без заби ? Млечните заби почнуваат да се појавуваат на возраст од 3 недели и излегуваат сите додека кученцето наполни 6 недели. Може да има разлики кај одредени кученца и одредени […]