ВЕТЕРИНАРНИЦА

за здрави и среќни домашни миленици

Штенечак е многу заразна и сериозна болест која е предизвикана од вирус кој ги напаѓа респираторниот, гастроинтестиналниот и нервниот систем кај млади кученца и возрасни кучиња. Овој вирус ги напаѓа и дивите животни како волци, лисици, […]