ВЕТЕРИНАРНИЦА

за здрави и среќни домашни миленици

Ноември, лисјата паѓаат и градот е во сите бои на есента. Се сладиме со топли костени и печена тиква. До нас е нашиот крзнен љубимец и не гледа со своите молежливи очиња. Се прашуваме дали смееме […]