ВЕТЕРИНАРНИЦА

за здрави и среќни домашни миленици

ПРВА ПОМОШ за вашиот миленик

Секој од нас знае да испаничи кога ќе се најде во момент кога не знае што да направи во одредена ситуација за да му помогне на својот миленик. На инфографикот се претставени неколку ситуации за кои е неопходна итна ветеринарна помош но уште понеопходна и критична е вашата помош додека да стигнете до ветеринарната амбуланта.
Смирено и без паника помогнете му на вашето милениче 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *