ВЕТЕРИНАРНИЦА

за здрави и среќни домашни миленици

Исто како и ние, нашите кучиња се постојано изложени на бактерии, паразити и вируси кои можат да предизвикаат здравствени проблеми. Нивниот имун систем игра голема улога во одржувањето на здравјето на кучето. Добар имунитет ќе му […]