ВЕТЕРИНАРНИЦА

за здрави и среќни домашни миленици

Најлесен начин да бидеме во тек со здравјето на нашиот крзнен љубимец е преку изметот. Секој ден кога го шетаме нашето куче и го носиме да изврши нужда, го собираме изметот и го фрламе на соодветно […]