ВЕТЕРИНАРНИЦА

за здрави и среќни домашни миленици

Пристигнавме дома со новото кутре ? Но, не смееме да не бидеме сериозни иако е преслатко и сакаме само да го галиме, гушкаме и гњавиме. Ние ветеринарите препорачуваме веднаш штом ќе го земете новото кутре да […]