ВЕТЕРИНАРНИЦА

за здрави и среќни домашни миленици

Здравствената состојба на шепите на кучињата е нешто за кое треба постојано да сме во тек. Шепите се константно во контакт со подот и земјата, па затоа е особено важно да бидат целосно здрави. Шепите можат […]