ВЕТЕРИНАРНИЦА

за здрави и среќни домашни миленици

ПРОМЕНА ВО ОДНЕСУВАЊЕТО Мачките инстинктивно ја кријат болката, механизам за преживување кој го развиле за да бидат безбедни во дивината. Но ова не ja олеснува работата на луѓето кога има некаков проблем. Многу често, кога мачката […]

ГУБЕЊЕ НА АПЕТИТ Повеќето кучиња ја обожаваат својата храна, па прескокнување на оброк треба да биде загрижувачки знак дека вашиот крзнен пријател не се чувствува добро. Некои раси на кучиња, како ловечките кучиња, се така дизајнирани […]