ВЕТЕРИНАРНИЦА

за здрави и среќни домашни миленици

Ушните грини се микроскопски паразити кои го живеат својот животен циклус во внатрешноста на ушниот канал и се хранат со мртви клетки. Најчестиот тип на ушни грини кои ќе ги сретнете е Otodectes cyanotis. Присуството на […]