Колку ладно е преладно за кучињата?

how much cold is too cold for dogs
Се прашувате колку вашето куче може да издржи на студот?
На инфографикот погледнете како издржуваат кучињата на дадена температура зависно од нивната раса и големина.
И не се срамете да им облечете џемперче, сепак нивното здравје е поважно од тоа како ќе ве гледаат комшиите 🙂

КОЛКУ ЛАДНО Е ПРЕЛАДНО ЗА КУЧИЊАТА? by Natasha Boycheva

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *