ВЕТЕРИНАРНИЦА

за здрави и среќни домашни миленици

Се вдомува Хепи 🙂  Мачка која го започнала ова патување фрлена од кола во вреќа, најдена и спасена, стерилизирана и вакцинирана. И покрај сите трауми кои ги преживеала, таа е весела и среќна мачка, полна љубов.  […]