ВЕТЕРИНАРНИЦА

за здрави и среќни домашни миленици

Постојат различни видови на хрчаци и сите живеат приближно 2 до 3 години. Хрчаците се ноќни животинки што значи дека сакаат да спијат преку ден. Но, пример џуџестите хрчаци сакаат да бидат активни на зајдисонце и […]