ВЕТЕРИНАРНИЦА

за здрави и среќни домашни миленици

Тоби веќе долго време бара дом. Навикнат на живот со мачки би се приспособил во секој дом. Прекрасен мажјак спремен за љубов. Вакциниран и прочистен од внатрешни и надворешни паразити. Мешавина од ретривер. Лице за контакт: […]