ВЕТЕРИНАРНИЦА

за здрави и среќни домашни миленици

Се вдомува Орео 🙂 Самото име кажува за неговиот карактер, сладок како колаче 🙂 Малечок мажјак, со почетна фаза на рахитис но под терапија со масажа, калциум и АД3 капки. Прочистен од паразити. Ќе биде со […]

Поради неможност за соодветна грижа, газдите со тешко срце го подаруваат овој малтезер. Мажјак, стар е година и 7 месеци и глув. Честа појава кај белите раси на кучиња и мачки е да се родат глуви. […]

Се вдомува Хепи 🙂  Мачка која го започнала ова патување фрлена од кола во вреќа, најдена и спасена, стерилизирана и вакцинирана. И покрај сите трауми кои ги преживеала, таа е весела и среќна мачка, полна љубов.  […]