ВЕТЕРИНАРНИЦА

за здрави и среќни домашни миленици

Поради неможност за соодветна грижа, газдите со тешко срце го подаруваат овој малтезер. Мажјак, стар е година и 7 месеци и глув. Честа појава кај белите раси на кучиња и мачки е да се родат глуви. […]