ВЕТЕРИНАРНИЦА

за здрави и среќни домашни миленици

Исто како кај луѓето, кучињата покажуваат алергиски симптоми кога нивниот имун систем ги препознава секојдневните супстанци (алергени) како опасни. Иако овие алергени се нормално присутни во околината и безопасни за повеќето животни, куче со алергија би […]