ВЕТЕРИНАРНИЦА

за здрави и среќни домашни миленици

ГУБЕЊЕ НА АПЕТИТ Повеќето кучиња ја обожаваат својата храна, па прескокнување на оброк треба да биде загрижувачки знак дека вашиот крзнен пријател не се чувствува добро. Некои раси на кучиња, како ловечките кучиња, се така дизајнирани […]