ВЕТЕРИНАРНИЦА

за здрави и среќни домашни миленици

Парвовирозата е една од најстрашните болести која може да го снајде вашето кученце. Многу заразна, отпорна и тешка за лечење. Најважно е да го заштитите вашето кученце со примање на првите три вакцини. Доколку не го […]