ВЕТЕРИНАРНИЦА

за здрави и среќни домашни миленици

Оваа категорија носи умерен ризик затоа што треба многу да внимаваме кои од овие продукти ги даваме на нашето куче и секако да бидеме сигурни дека овошјето и зеленчукот ги даваме без семки. Морам да нагласам […]