ВЕТЕРИНАРНИЦА

за здрави и среќни домашни миленици

Се прашувате колку вашето куче може да издржи на студот? На инфографикот погледнете како издржуваат кучињата на дадена температура зависно од нивната раса и големина. И не се срамете да им облечете џемперче, сепак нивното здравје […]