ВЕТЕРИНАРНИЦА

за здрави и среќни домашни миленици

Тоби веќе долго време бара дом. Навикнат на живот со мачки би се приспособил во секој дом. Прекрасен мажјак спремен за љубов. Вакциниран и прочистен од внатрешни и надворешни паразити. Мешавина од ретривер. Лице за контакт: […]

Се вдомува Орео 🙂 Самото име кажува за неговиот карактер, сладок како колаче 🙂 Малечок мажјак, со почетна фаза на рахитис но под терапија со масажа, калциум и АД3 капки. Прочистен од паразити. Ќе биде со […]

Поради неможност за соодветна грижа, газдите со тешко срце го подаруваат овој малтезер. Мажјак, стар е година и 7 месеци и глув. Честа појава кај белите раси на кучиња и мачки е да се родат глуви. […]

Се вдомува Бела 🙂  Девојче, околу 2 години стара. Стерилизирана и прочистена од внатрешни и надворешни паразити. Ќе ја добиете и вакцинирана. Бела е куче полно со енергија и затоа се бара семејство кое ќе може […]

Се вдомува Мики 🙂  Момченце на возраст од околу 7 месеци, вакциниран и прочистен од внатрешни и надворешни паразити.  Се бара топол дом и многу љубов 🙂 Доколку има заинтересирани јавете се кај Снежана на 077/867-846 […]

Се вдомува Шарко 🙂  Радосно и игриво куче, лојален и мил, мешанче од териер.  Се бараат вистински љубители на животни кои ќе му пружат многу љубов, гушкања и топол дом 🙂  Сите заинтересирани јавете се на 077 […]