Бела

Се вдомува Бела 🙂 

Девојче, околу 2 години стара. Стерилизирана и прочистена од внатрешни и надворешни паразити. Ќе ја добиете и вакцинирана.
Бела е куче полно со енергија и затоа се бара семејство кое ќе може да и пружи многу трчање дневно и многу заедничко трошење енергија. 

Доколку има заинтересирани јавете се кај Снежана на 077/867-846

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *