Шарко [ВДОМЕН]

Се вдомува Шарко 🙂 
Радосно и игриво куче, лојален и мил, мешанче од териер. 
Се бараат вистински љубители на животни кои ќе му пружат многу љубов, гушкања и топол дом 🙂 

Сите заинтересирани јавете се на 077 867 846 кај Снежана. 

 

 

 

 

One thought on “Шарко [ВДОМЕН]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *