Хепи

Се вдомува Хепи 🙂 

Мачка која го започнала ова патување фрлена од кола во вреќа, најдена и спасена, стерилизирана и вакцинирана. И покрај сите трауми кои ги преживеала, таа е весела и среќна мачка, полна љубов. 
Има една година и се вдомува кај вистински мачкољупци 🙂 

Контакт Василка 075 57 83 77

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *