Мики

Се вдомува Мики 🙂 

Момченце на возраст од околу 7 месеци, вакциниран и прочистен од внатрешни и надворешни паразити. 
Се бара топол дом и многу љубов 🙂

Доколку има заинтересирани јавете се кај Снежана на 077/867-846

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *